Se împlinesc 90 de ani de Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Concursul va avea opt categorii de premiere în anul aniversar 2019 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Anul viitor se vor împlini 90 de ani de Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Acesta va avea loc pe malul Lacului Como, în perioada 24-26 mai 2019. Şi de această dată, concursul de frumuseţe pentru automobile de epocă va fi coorganizat de BMW Group Classic şi Grand Hotel Villa d’Este. Motto-ul acestei ediţii este „Simfonia Motoarelor – 90 de ani de Concorso d’Eleganza Villa d’Este & Automobile BMW”. 

Concursul va avea opt categorii de premiere în anul aniversar 2019. Întregul spectru al istoriei automobilului va fi reflectat din nou în aceste categorii – de la maşini din perioada antebelică la automobile ale starurilor legendare din muzică şi până la trecutul recent.

Primele trei categorii de automobile au fost deja definite şi au primit denumiri sugestive:

DARING TO DREAM: CONCEPTS WHICH ROCKED THE MOTORING WORLD

BABY YOU CAN DRIVE MY CAR: SINGING STARS’ CARS

GOODBYE ROARING TWENTIES: THE CLASS OF 1929

Fascinaţia Motocicletelor La Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2019

Concorso di Motociclette este una din atracţiile speciale şi contribuie la caracterul distins şi unic al evenimentului. Cele mai frumoase clasice pe două roţi vor putea fi văzute La Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2019 în perioada 24-26 mai.

În 2019, Concorso di Motociclette oferă şi o imagine de ansamblu a istoriei transportului motorizat pe două roţi. Ca de obicei, Comitetul de Selecţie acordă o mare atenţie în alegerea exemplarelor rare din lumea întreagă. Motocicletele admise în platoul de concurs de aici trebuie să aibă o istorie exclusivă şi impresionantă.

Motocicletrele vor concura în categorii precum: 

– 50 Years Ago – Trendsetters for Future Success

– Promenade Percy – Sportsman’s Wear in the 1950s

– The King’s Guard – Two Wheel Escorts

– Concept Bikes & Prototypes

Biletele de intrare şi pachetele pentru vizitatori pot fi de asemenea rezervate acum pe site-ul evenimentului.

GALERIE FOTOComentarii
Inchide