Se lansează anvelopele inteligente. Ele sunt echipate cu senzori care furnizează date despre presiunea și temperatura din anvelope

Autor: Marius Vișan 10 sept. 2020 Știri auto

Nokian Tyres a anunțat lansarea anvelopelor inteligente Intuitu la târgul Agritechnica 2019 din Hanovra, în luna noiembrie a anului trecut. Transformarea digitală a anvelopelor pentru utilaje cu capacitate de volum mare revoluționează condusul de zi cu zi.

Începând de acum, noile anvelope Intuitu sunt disponibile pentru vânzare în Finlanda, pentru anumite utilaje agricole și operațiuni contractate, urmând să fie disponibile și în alte țări și regiuni în viitorul apropiat.

Anvelopele inteligente Nokian sunt echipate cu senzori care sunt conectati la aplicația Intuitu instalată pe smartphone-ul șoferului, pentru a obține datele despre presiunea și temperatura din anvelope.

Nokian Tyres Intuitu constă în anvelope inteligente echipate cu senzori și o aplicație mobilă

Șoferii trebuie doar să comande anvelopele inteligente și să descarce aplicația. Anvelopele inteligente sunt înregistrate în aplicația Intuitu, care monitorizează poziția și presiunea anvelopelor, precum și datele de temperatură pentru toate vehiculele echipate cu anvelope inteligente.

Proprietarul flotei poate invita în aplicație șoferi și vehicule, în funcție de necesități. Astfel, șoferul rămâne la curent și primește alerte cu privire la vehiculul utilizat, în timp ce managerul flotei privește imaginea de ansamblu și poate profita la maximum de anvelope și utilaje.

De asemenea, producătorii de utilaje vor beneficia de o soluție de tip plug & play pentru anvelopele inteligente și de angajamentul crescut din partea clienților, adus de această soluție. Mai mult decât atât, înregistrarea Intuitu extinde garanția anvelopelor.

Fabrica va începe livrarea comenzilor în septembrie

Vânzarea anvelopelor inteligente începe treptat, pornind din Finlanda, cu cele patru anvelope emblematice pentru tractoare Nokian Tyres: Nokian Ground King, Nokian TRI 2, Nokian Hakkapeliitta TRI și Nokian Tractor King. Fabrica va începe livrarea comenzilor în septembrie, iar aplicația Intuitu va fi disponibilă pentru descărcare în același timp.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide