Se mai vând flote în România: 145 de Mercedes Sprinter se vor livra către Mediplus

Autor: Andrei Nan 13 aug. 2013 Știri auto

Primele 20 de autovehicule comerciale uşoare din această flotă au ajuns în România în luna iulie, urmând ca restul să fie livrate pe parcursul acestui an şi în 2014. În plus, în urma achiziţiei, Mediplus a optat pentru servicii de întreţinere şi reparaţii complete (pachetul de service Excellent), care vor fi furnizate de Mercedes-Benz România.

După 4 ani de colaborare cu Mercedes-Benz România, înlocuieşte 145 dintre cele 160 de autovehicule comerciale uşoare Vito şi Sprinter aflate în circulaţie cu modele Sprinter 2013. Modelul care completează flota Mediplus este Sprinter 313 Furgon cu  ampatament 3.665 mm. Tipul de carosare este echipare frigorifică, cu izolaţie interioară realizată din panouri de tip sandwich şi panouri termoizolante montate pe uşile din spate (izolaţie cu polistiren extrudat de 40 mm).

Considerat cel mai economic autovehicul comercial din clasa sa, Mercedes-Benz Sprinter aduce inovaţii tehnice care pot reduce consumul de combustibil şi nivelul de emisii. Dintre cele 145 de autovehicule achiziţionate, 57 de unităţi respectă standardele de emisii Euro 5, iar 88 sunt conforme standardelor Euro 6. De altfel, Mediplus este primul client Mercedes-Benz de flote care cumpără autovehicule Euro 6.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide