Se vinde un Mercedes-Benz S-Class cu 5.500 de euro. Care sunt micile probleme declarate de proprietar

Autor: ProMotor 23 iul. 2020 Știri auto

O mașină Mercedes-Benz S-Class reprezintă definiția luxului. Clasa S de la Mercedes-Benz, cunoscută anterior sub numele de Sonderklasse (din cuvântul german care înseamnă „clasa specială”), reprezintă o serie de berline luxoase. Aceste limuzine sunt modelele Mercedes-Benz de top, iar ele au fost introdus oficial în 1972.

Partea delicată pentru cei care își doresc o astfel de mașină ar fi prețul. Un astfel de exemplar (cumpărat de nou) are un preț începând de 100.000 de euro, însă cei care vor un exemplar second hand pot găsit oferte și mai „accesibile”.

Mercedes-Benz S-Class se vinde cu 5.500 de euro pe autovit.ro

Unul dintre cele mai ieftine Mercedes-Benz S-Class poate fi cumpărat cu 5.500 de euro de pe autovit.ro. Este vorba de un exemplar fabricat în 2006, care arată (vezi scaunul șoferului) și se comportă (vezi numpărul de km) ca o mașină veche de 14 ani. Are un rulaj de 550.000 de km, motor diesel de 3.0 litri și cutie de viteze automată 7G tronic.

Proprietarul menționează în descriere că are „mici probleme la cutia de viteza”, și probabil că este doar unul din motivele pentru care prețul mașinii este de doar 5.500 de euro.

Intră în Galeria Foto

Mașina are un pachet de dotări impresionant: navigație, suspensie cu perne de aer, pilot automat, limitator de viteză, tapițerie din piele, trapă electrică, scaune reglabile electric, computer bord, comenzi volan oglinzi electrice, încălzite și heliomate, jante Mercedes originale pe 17 inci de iarna cu anvelope noi, jante Mercedes AMG 18 inci cu anvelope noi, inserție mahon la interior, bord îmbrăcat în piele, faruri Xenon Adaptive și altele.

Proprietarul spune că mașina se află într-o stare foarte bună, iar istoricul și kilometri pot fi verificați oricând la reprezentanța Mercedes-Benz.

Despre Mercedes-Benz Clasa S

Pe Clasa S s-au lansat multe dintre cele mai noi inovații ale companiei, inclusiv tehnologii la partea de tracțiune, caracteristici interioare și sisteme de siguranță (cum ar fi primele pretensionatoare ale centurii de siguranță). Clasa S a fost declarat de câteva ori cel mai bine vândut sedan de lux din lume.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro



Comentarii
Inchide