Seat a lansat în România noul SUV Tarraco. Preţul de pornire este de 26.750 de euro

Autor: Marius Vișan 26 mart. 2019 Știri auto
Seat a lansat în România noul SUV Tarraco. Preţul de pornire este de 26.750 de euro

Seat a prezentat astăzi în România, noul model de talie mare Tarraco. Acesta completează oferta mărcii pe segmentul SUV după lansarea în 2018 a modelelor Ateca şi Arona. 

Tarraco este disponibil şi într-o versiune cu şapte locuri, stă bine la capitolul siguranţă (EuroNCAP i-a dat 5 stele la teste), şi incorporează cele mai noi tehnologii gândite de specialiştii grupului Volkswagen. 

Modelul este disponibil începând de azi, 25 martie, la toţi distribuitorii mărcii din România, cu un preţ de pornire de 26.754 de euro (inclusiv TVA). 

Pentru început modelul va fi disponibil în două versiuni de echipare: Style şi Xcellence. Gama de motorizări începe cu o unitate pe benzină de 1.5 litri TSI care produce 150 de CP, cu transmisie manuală cu şase trepte şi tracţiune faţă, precum şi un motor de 2.0 litri de 190 de CP cu transmisie automată DSG cu 7 trepte şi tracţiune integrală 4drive. 

De asemenea sunt disponibile două motoare diesel ambele TDI cu puteri de 150 şi 190 de CP.  Versiunea de 150 de CP poate fi combinată cu tracţiune faţă sau integrală, cu transmisie manuală cu şase trepte sau automată DSG cu şapte trepte şi tracţiune integrală 4Drive. Versiunea mai puternică este oferită exclusiv cu tracţiune integrală. 

La interior dispune de un afişaj Digital Cockpit de 10,25 inci şi sistemul Navigation Plus cu ecran de 8 inci. 

Sistemele de asistenţă consacrate, Lane Assist şi Front Assist, inclusiv funcţia de detectare a bicicliştilor şi pietonilor sunt incluse în dotarea standard în Europa, iar sistemele Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, Adaptive Cruise Control, Light Assist şi Emergenty Assist sunt disponibile opţional. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide