Seat va lansa un scuter electric la sfârșitul acestei luni

Autor: Marius Vișan 07 nov. 2019 Știri auto
Seat va lansa un scuter electric la sfârșitul acestei luni

Seat va lansa un scuter electric la sfârșitul acestei luni, ca parte a încercărilor firmei spaniole de a deveni lider în „soluții de mobilitate urbană”, și pentru a combate aglomeratia din orașele mari.

EScooter, care este dezvoltat în colaborare cu producătorul de motociclete Silence, se va alătura viitoarelor modele Seat Minimó și eXS Kickscooter.

Seat nu a oferit detalii despre performanța acestui scuter, însă știm că ca avea un propulsor 100% electric cu o putere echivalentă cu al unei motociclete pe benzină de 125 cmc. Acesta va fi prezentat la Congresul Mondial Smart City Expo din Barcelona la sfârșitul acestei luni.

În ultimii ani, un număr tot mai mare de companii auto au început să vizeze soluții de mobilitate pentru orașele aglomerate. La începutul acestui an, Seat a anunțat că va face eforturi în această direcție împeună cu grupul Volkswagen și iată că apar rezultate.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autocar.co.uk


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide