Sedanul premium Genesis G90 a primit un facelift. Este cel mai luxos model produs de Hyundai Motor Group – GALERIE FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 28 nov. 2018 Știri auto

Genesis EQ900 tocmai a primit un facelift, şi a fost redenumit în G90 pentru a se conforma noi politici în privinţa numelor pe care le va adopta marca coreană.

Prezentat în timpul unui eveniment din Seoul, luxosul sedan G90 beneficiază de o remodelare la exterior, grilă şi faruri noi, precum şi capace redesenate. De asemenea, clienţii pot alege şi jante opţionale de 19 inci cu absorbţie a zgomotului pneurilor. Genesis oferă modelul G90 în nouă culori exterioare, printre care se numără Porto Red şi Gold Coast Silver, precum şi noile combinaţii de culori şi ornamente Brown şi Brown / Blue.

În interior, clienţii vor găsi un display de 12,3 inci cu sistemul Car Management Service. Tot la capitolul modificări interioare, gurile de ventilaţie centrale sunt acum mai subţiri.

Printre caracteristicile standard de siguranţă se numără Lane Follow Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, Forward Collision-Avoidance Assist şi Safe Exit Assist.

Va exista o gamă de trei motoare, toate pe benzină. Acestea sunt de 3,8 litri, 3,3 litri şi de 5,0 litri. Primele două sunt disponibile în nivelurile de echipare Luxury, Premium Luxury şi Prestige, în timp ce unitatea de 5.0 este disponibilă numai cu nivelul Prestige.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide