SEMA 2021: Chevrolet a dezvăluit conceptul „The Beast”

Autor: Mihai Morcovescu 02 nov. 2021 Știri auto

Bazat pe șasiul camionetei Silverado cu ampatament scurt, conceptul „The Beast” a fost dezvăluit de Chevrolet în cadrul Salonului Auto de la Las Vegas „SEMA 2021”.

Constructorul american i-a montat sub capotă „bestiei” un propulsor V8 LT4 de 6,2 litri supraalimentat, care produce o putere maximă de 650 CP și un cuplu motor de 881 Nm. Resursele sunt transmise către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate cu 10 trepte și a unei o cutii de transfer cu două trepte.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

„The Beast” a fost încălțat cu jante Beadlock pe 20 inch, care sunt învelite în anvelope off-road de 37 inch. Off-roader-ul a mai primit, de asemenea, un upgrade al sistemului de frânare Chevrolet Performance.

Ca dimensiuni, bolidul are o lungime de 5.182 mm, un ampatament de 3.223 mm, în timp ce ecartamentul a fost mărit la 2.311 mm comparativ cu Silverado.

Prototipul americanilor este dotat cu un set de lumini LED și cu o platformă posterioară pe care sunt așezate cele două roți de rezervă. La „interior” regăsim patru scaune marca Recaro, fiecare cu centuri de siguranță în patru puncte, două ecrane LCD de 7,0 inch montate pe planșa de bord pe care sunt afișate „semnele vitale” ale bestiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Chevrolet


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide