Sens giratoriu din Ploieşti, abordat ca în Anglia. Şoferul era să producă o tragedie – VIDEO

Autor: ProMotor 26 iun. 2019 Știri auto
Sens giratoriu din Ploieşti, abordat ca în Anglia. Şoferul era să producă o tragedie – VIDEO

Un şofer a fost filmat în timp ce circulă cu maşina pe contrasens, într-un în sens giratoriu din centrul Ploieştiului. 

În ultima perioadă tot mai multe astfel de clipuri video au apărut pe internet, semn că această greşeală este destul de frecventă printre şoferi. 

Nu ştim dacă cei filmaţi au condus şi în Anglia, şi fac această greşeală deoarece nu s-au adaptat încă la mersul pe partea dreaptă a drumului, cert este că manevra este periculoasă şi poate duce la accidente.

„Ploieşti – în sensul giratoriu – în sens invers!”, este comentariul care însoţeşte filmuleţul postat pe Facebook.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în acest caz au fost începute verificări.

VIDEO

„În viaţă e bine să ai drumul tău”, scrie un internaut. Alt utilizator este de părere că „de la căldură o iau unii razna”.

„E o modă să mergi pe interzis, contrasens, pe unde vor muşchii lor! Atât timp cât ceilalţi participanţi la trafic permit, se amuză, filmează, Poliţia nu îşi bate capul, nu are rost să mai postaţi asemenea filmări! Sunt din toată ţara în diferite ipostaze şi nu am văzut pe nimeni să filmeze şi ce măsuri s-au luat pentru aceste derapaje de nesimţire. Drumuri bune”, a scris un alt internaut.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide