Sens unic pentru Calea Dorobanţi şi strada Polonă din Bucureşti

Autor: Iulian Dnistran 12 sept. 2014 Știri auto

Calea Dorobanţi şi strada Polonă din Bucureşti au de astăzi sens unic. Mai exact, este vorba despre secţiunea dintre bulevardul Dacia şi şoseaua Ştefan cel Mare pentru Calea Dorobanţi, respectiv tronsonul dintre strada Mihai Eminescu şi şoseaua Ştefan cel Mare pentru strada Polonă. Transportul public local va avea la dispoziţie o bandă de circulaţie în sens invers pe Calea Dorobanţi.

Până în prezent, pe cele două secţiuni de drum s-a circulat în ambele sensuri. Pentru a înţelege mai bine ce s-a schimbat, poţi arunca o privire pe harta de mai jos. Totodată, modificările au fost făcute deja pe Google Maps, aşa că am inclus şi o hartă interactivă la sfârşitul acestui material.

Potrivit Mediafax, noile reglementări fac parte din proiectul privind identificarea şi analiza posibilităţilor de introducere a sensurilor unice de circulaţie, a benzilor de rulare dedicate transportului public şi de realizare de parcaje supraetajate în apropierea arterelor majore, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de deplasare în zona centrală a capitalei.

Google Maps:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide