Sensul giratoriu cu 5 semafoare din România – FOTO

Autor: Marius Vișan 25 mart. 2016 Știri auto

 


Proiectul de Management al traficului din Timişoara a reuşit să stârnească uimirea şoferilor din oraş. Aceştia au constatat că străzile se umplu, încet dar sigur, de semafoare care încă nu funcţionează, în locuri care mai de care mai neobişnuite, informează Pressalert.ro

Cel care a atras cel mai mult altenţia este sensul giratoriu din Calea Şagului, în rondul căruia au fost montate cinci semafoare.

”Respectivele semafoare fac parte din proiectul de Management al traficului. Odată puse în funcţiune acestea vor deservi sensul giratoriu, ghidând astfel circulaţia şoferilor. Practic, traficul prin zonă se va face în funcţie de acele semafoare, care vor dirija traficul înspre ieşirea din oraş sau trecerile de pietoni”, au declarat reprezentanţii Primăriei Timişoara pentru Pressalert.ro. 

Proiectul cuprinde modernizarea unui număr însemnat de intersecţii prin dotarea acestora cu echipamente de supraveghere, radare de viteză sau radare de informare. 

 


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide