Serie limitată pentru noul telefon Samsung S23 Ultra dedicată fanilor BMW

Autor: Bogdan Bârliga 15 feb. 2023 Știri auto

Samsung le oferă un cadou inedit fanilor bavarezi: noul smartphone flagship al companiei poate fi comandat cu ediția specială BMW M.

Vor fi disponibile doar 1.000 de unități și prețul pentru acest smartphone de top trece de 1.250 de euro.

Ce aduce nou Samsung S23 Ultra BMW M Edition

Nu este prima dată când Samsung propune ediții limitate pentru telefoanele de top și de această dată avem prima ediție în serie limitată dedicată unui producător auto.

Samsung S23 Ultra BMW M Edition este oferit în configurația cu 512 GB pentru stocare și 12 GB Ram, iar design-ul acestui nou smartphone este inspirat de modelul BMW M3 E30 fabricat între 1986 și 1991.

Ediția specială Samsung S23 Ultra dedicată BMW este oferită într-o cutie inspirată de design-ul modelului M3 (E30) și include o husă BMW M, un breloc cu multiple versiuni ale logo-ului producătorului de mașini, un ceas analog și un suport pentru a-l monta pe bordul unei mașini.

Pachetul este completat cu un compresor de aer portabil, o insignă metalică și o carte care documentează istoria vizuală a brand-ului M de la BMW, se arată într-un material publicat de go4it.ro.

Pe de altă parte telefonul nu este deloc persoalizat la exterior fiind livrat într-o ediție cu o culoare standard, iar singurul element ce face referire la brand-ul bavarez vizibil pe telefon este animația de pornire și oprire.

Samsung S23 Ultra BMW M Edition va fi produs doar într-o serie limitată la 1.000 de unități și prețul cerut este de 1.270 de euro, iar publicații specializate în acest domeniu susțin că va fi vândut doar Coreea de Sud.

Iată și o prezentare video pentru Samsung S23 Ultra cu ediția BMW M Edition:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Youtube, Go4it


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide