Sesiuni de test-drive şi alte activităţi dedicate bărbaţilor la Băneasa Shopping City

Autor: Dan Vache 18 mai 2013 Știri auto
Sesiuni de test-drive şi alte activităţi dedicate bărbaţilor la Băneasa Shopping City

Între 17 şi 26 mai, centrul comercial Băneasa Shopping City organizează o serie de evenimente speciale, care ii privesc, in mod special, pe bărbaţi.  Primul weekend incepe cu saltul uimitor al campionului mondial la Precizia Aterizării, Alexandru Nicolau. Pe 18 mai, de la ora 14:00, atletul va sări dintr-un elicopter aflat la o altitudine de 3.000 metri direct pe o monedă de 5 bani, aşezată în mijlocul Arenei H2O din parcarea centrului comercial. Alexandru Nicolau, cel mai bine cotat paraşutist român la nivel mondial, are la activ peste 2200 de salturi.

În acelaşi weekend, rideri profesionişti îi vor învăţa pe pasionaţii de sporturi extreme cum să reuşească cele mai spectaculoase trick-uri de Trail Bike şi BMX în cadrul demonstraţiilor din skate park-ul special amenajat.

In perioada 24-26 mai, in parcarea centrului comercial Băneasa Shopping City, iubitorii de maşini şi motociclete vor putea admira şi testa cele mai noi maşini. În plus, cei dornici de senzaţii tari vor putea asista şi la o demonstraţie de off-road driving, din zona Drive-in. Aceasta se va desfăşura pe data de 25 şi 26 mai 2013, între orele 10:00-22:00.

De asemenea, vizitatorii sunt aşteptaţi să ia parte şi la provocările din cele 5 zone create în funcţie de pasiunile masculine: Rafinament – unde pot descoperi cele mai noi tendinţe în moda masculină, Risc – unde pot admira noul model Harley Davidson şi îşi pot testa norocul la cornerul Jack Daniel’s cu partide de Poker şi Black Jack, Emoţie – în cadrul căreia părinţii şi copiii pot lua parte la activităţi distractive, Control şi Aventură – unde îi aşteaptă camionul Dakar Dementor încărcat cu motociclete KTM şi unde curajoşii pot sări pe salteaua H2O.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide