Când apar în showroom-uri noul Ford Fiesta și noul Focus

Autor: Marius Vișan 17 ian. 2022 Știri auto

Noul Ford Fiesta este pregătit să ajungă în showroom-urile Ford la mijlocul lunii februarie, fiind urmat de noul Ford Focus la doar o lună mai târziu. Ambele modele vor oferi clienților multiple versiuni de sisteme de propulsie electrificate.

După ce a debutat anul trecut pe piața din România, Mustang Mach-E este acum disponibil în versiunea GT, cu 487 CP, tracțiune integrală și autonomie maximă ce poate ajunge la 500 km.

În ceea ce privește lansările de vehicule comerciale, Ford Romania va miza anul acesta pe modelul complet electric E-Transit – care oferă cea mai mare autonomie din segment (317 km WLPT), dar și pe noul Ranger, cel mai avansat și conectat Ranger construit vreodată de Ford.

Ford s-a angajat în procesul de electrificarea a produselor din portofoliul

Până la mijlocul anului 2026, 100% din gama noastră de autoturisme din Europa va fi capabilă de zero emisii, fiind complet electrică sau Plug-in Hybrid, urmând ca trecerea la o gamă complet electric să se facă până în anul 2030.

Gama de vehicule comerciale Ford din Europa va fi, de asemenea, 100% capabilă de zero emisii, complet electrică sau Plug-in Hybrid până în 2024. Două treimi din vânzările de vehicule comerciale vor fi reprezentate de vehicule complet electrice sau Plug-in Hybrid până în 2030.

Ford Puma – cel mai bine vândut model hibrid din România în 2021 Produs exclusiv în fabrica de la Craiova începând cu a doua jumătate a anului 2019, Ford Puma este deja un best-seller în România, fiind cel mai bine vândut model cu propulsie hibridă din 2021 (2.765 unități Hybrid). Cota de piață în segment a înregistrat o creștere importantă, de la 6,71% în 2020 la 9,41% în 2021. Ford Puma este cel mai bine vândut model Ford din România.

Totodata, modelul Ford Kuga, produs in Valencia, a întregistrat anul trecut un volum total de vânzări în România de 1.064 unitati, din care 397 de unități au fost hibride (MHEV, Full-Hybrid, Plug-in Hybrid).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide