Showroom-ul Ferrari din Ro­mânia este scos la vânzare pentru un preţ fabulos

Autor: Bogdan Alecu 19 iun. 2017 Știri auto
Showroom-ul Ferrari din Ro­mânia este scos la vânzare pentru un preţ fabulos
Iveco Capital Leasing IFN, a scos la vânzare centrul auto în care a funcţionat până anul trecut importatorul şi show­roomul Ferrari din Ro­mânia.
 
Clădirea şi terenul aferent au un preţ de 1,950 mil. euro fără TVA. Forza Rossa, importatorul mărcii italiene pe piaţa locală controlat de Ion Bazac, fost ministru al sănătăţii în primul guvern condus de Emil Boc, şi Camelia Bazac, constru­ieşte un centru nou pentru marca Ferrari tot în Otopeni, dar mai aproape de şoseaua de centură, nu de aeroport. Centrul auto în care a funcţionat marca Ferrari până la începutul anului trecut are un teren de 1.524 mp, iar clădirea are o suprafaţă construită de 2.706 mp, iar cea utilă de 2.435 mp, centrul auto având inclusiv o parcare subterană în care pe timp de iarnă erau păstrate automobile Ferrari de colecţie.
 
„Este construit ca showroom auto, deci fie va fi showroom auto, fie pe partea de servicii. El este construit astfel. Nu rentează în acest moment demolarea structurii actuale. Există spaţiu de service, echi­pamentele au fost luate, dar structura este pentru un showroom pentru un brand exclusivist deoarece nu există un spaţiu mare de expunere, însă poate fi utilizat foarte bine inclusiv pentru un showroom de automobile retro“, a spus Mădălin Stănescu, project manager în cadrul diviziei de investiţii a Colliers România, com­pania de consultanţă imobiliară care se ocupă de vânzarea clădirii. Printre mărcile de lux care nu sunt prezente în România se numără McLaren şi Aston Martin.
 
Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar
 
 
Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide