Şi miniştrii folosesc telefonul în timp ce conduc. Nici ei nu scapă de amenzi

Autor: Marius Vișan 22 mart. 2017 Știri auto
Şi miniştrii folosesc telefonul în timp ce conduc. Nici ei nu scapă de amenzi

Un ministru din Australia a fost amendat cu 325 de dolari australieni pentru că a folosit telefonul mobil în timp ce se afla la volan. Motivul era cât se poate de serios: fotografierea unei oi, informează Digi24.ro.

Troy Grant, ministrul poliţiei din statul New South Wales, a declarat că nu şi-a dat seama că încalcă legea. El s-a autodenunţat la poliţie după ce a fost alertat de mass-media.

Oficialul era oprit pe un drum pe care se efectuau lucrări când a fotografiat oaia care era transportată în spatele unei furgonete, iar mai târziu a postat-o pe Twitter.

„Aceasta serveşte drept memento general. Nimeni nu este mai presus de lege, nici măcar dacă eşti ministru al poliţiei”, a declarat Grant marţi.

„Staţionarea cu motorul oprit pe un drum pe care se fac lucrări nu este o scuză pentru a utiliza un telefon mobil”. Conform legii statului australian menţionat, conducătorii auto pot folosi telefonul numai dintr-un suport fix, fără contact.

„Ca ministru al poliţiei, muncesc din greu pentru a promova siguranţa rutieră şi lucrez cu poliţia pentru a promova un comportament mai bun la volan”, a spus Grant.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide