Silviu Bulugioiu candidează la președinția Federației Române de Automobilism Sportiv

Autor: Promotor 23 feb. 2023 Știri auto

Silviu Bulugioiu este candidat la președinția Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), pentru alegeri care vor avea loc sâmbăta, 4 martie.

Cu o experiență de 30 de ani în sportul automobilistic și în organizarea competițiilor sportive de gen, Silviu Bulugioiu, alături de echipa sa, își propun să unifice și reformeze Federația Română de Automobilism Sportiv.

Alegerile pentru președinția FRAS vor avea loc sâmbăta, 4 martie, iar Silviu Bulugioiu a pregătit o strategie bine pusă la punct, cu obiective clare care includ siguranța sportivilor, modernizarea federație și transparența financiară.

În angajamentul său față de membrii FRAS, Silviu Bulugioiu menționează că securitatea și siguranța sportivilor este primordială, iar modernizarea statutului membrilor FRAS, corectitudinea în arbitraj și transparența financiară sunt principalele puncte pe care le va concretiza.

Totodată, același interes va fi acordat proiectului de afiliere la FIA și cooperarării cu alte organisme internaționale, creării strategiei naționale pentru motosport, cât și recunoașterii Asociației “Liga Profesionistă de Motorsport” ca partener consultativ al FRAS.

Elaborarea unei strategii media coerente și implementarea programului de atragere a tinerilor către motorsport apar și ele în planul managerial.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide