Simona Halep s-a căsătorit în mare secret. Mașina pe care și-a făcut-o cadou chiar înainte de nuntă

Autor: Elena Luchian 24 iul. 2021 Știri auto

Simona Halep s-a căsătorit în mare secret cu iubitul său, Toni Iuruc, în cadrul unei ceremonii discrete. ProSport a publicat imagini în premieră. Ce mașină și-a făcut cadou sportiva chiar înainte de nuntă? Are 550 de cai putere!

GALERIE FOTO

Simona Halep și Toni Iuruc au făcut nunta în mare secret. Cei doi au profitat de pauza pe care sportiva s-a văzut nevoită să o ia din cauza unei accidentări la gambă. Fostul număr 1 mondial nu a mai făcut parte din delegația României care a plecat la Jocurile Olimpice din Japonia. Simona a ratat și Roland Gaross, și Wimbledon, din cauza problemelor medicale.

Cei doi au ales să se căsătorească în mare secret. Petrecerea a avut loc la proprietatea celor doi din Izvorani, o vilă de lux nouă, cu arhitectură modernă, piscină și teren de tenis, dar și un garaj populat de mașini cu mulți cai putere. ProSport are imagini exclusive de la marele eveniment.

Simona Halep și-a luat un SUV de lux cu puțin timp înainte de nuntă

În această vară, Simona Halep și Toni Iuruc și-au sărbătorit logodna printr-un cadou motorizat. Simona este printre primii din România care conduc un Aston Martin DBX. Este și primul SUV al companiei britanice.

Noua achiziție a Simonei, Aston Martin DBX, este pus în mișcare de un motor V8 de 4.0 litri, de proveniență Mercedes-AMG. La DBX, unitatea dezvoltă 550 de cai putere și un cuplu maxim de 700 Nm. Mașina cu gardă mare la sol accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde. Acul vitezometrului se oprește la 291 km/h.

Soțul Simonei Halep, Toni Iuruc, conduce o limuzină Mercedes-Benz Clasa S de culoare neagră.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide