Simona Halep, la aniversarea cinci ani de Ţiriac Collection. Ce i-a spus Ion Ţiriac campioanei WTA

Autor: Marius Vișan 16 nov. 2018 Știri auto
Simona Halep, la aniversarea cinci ani de Ţiriac Collection. Ce i-a spus Ion Ţiriac campioanei WTA

Liderul WTA, Simona Halep, a fost invitată de onoare la împlinirea a cinci ani de „Ţiriac Collection”. Galeria oferă publicului posibilitatea de a admira modele istorice, dar si actuale, in pas cu cele mai noi tendinte din domeniul auto.

Ion Ţiriac a avut chef de glume, iar „ţinta” a fost cel mai bun sportiv român: Simona Halep. Nici nu a ajuns bine la eveniment că omul de afaceri a „ameninţat-o” pe Simona: „Dacă ai venit cu SG-ul ăla nou (n.red. – Mercedes GTS), îţi rup picioarele. Mie nu mi-au dat niciunul”.

Simona Halep conduce un Mercedes GTS în valoare de peste 200.000 de euro, iar Ion Ţiriac încă nu a primit un model asemănător din partea producătorilor.

Potrivit Telekom Sport, fostul tenismen a urcat la volanul bolidului, dar numai prin parcare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide