Sindicatul Europol face precizări cu privire la polițiștii care au barbă, pierce-uri și tatuaje

Autor: Marius Vișan 13 sept. 2021 Știri auto

Sindicatul Europol a postat pe pagina de Facebook o imagine cu mai mulți polițiști austricei care pozează lângă o autospecială aparținând Poliției Române.

Iese în evidență unul dintre agenți care poartă barbă, imagine cu care nu prea suntem obișnuiți când vine vorba de un agent de poliție din România.

În descrierea postării Sindicatul Europol face precizări vizavi de mentalitatea celor din conducerea Poliției cu privire la înfățișarea agenților de poliție din România.

”Aspectul fizic nu reprezintă un „hanidcap”

”Această imagine este cu dedicație pentru toți acei șefi care vin în control și te întreabă de ce porți pantaloni tactici și nu pantaloni de stofă, de ce ți-ai cumpărat echipament propriu și nu ai așteptat după instituție să achiziționeze sau de ce ești nebărbierit.

Este pentru toți acei frustrați care ocupă funcții de conducere fără să dețină competențele necesare, fără să știe care este rolul lor de șef și ca urmare, apelează la „căprărie” pentru a se impune în fața subalternilor, în speranța că vor câștiga autoritate.

În realitate, acesta este cel mai bun exemplu de a face diferența dintre un șef competent și unul incompetent. Primul te va întreba dacă te poate ajuta cu ceva iar al doilea te va întreba de ce ai barbă.

Polițiștii din imagini sunt colegii noștri din Austria. Trecând peste uniforma lor, care este una tactică, și nu una de „nuntaș” precum cea pe care o avem noi, aspectul fizic nu reprezintă un „hanidcap” în Poliția Austriacă. Barba, pierce-urile sau tatuajele nu îi împiedică să fie profesioniști la locul de muncă”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook Sindicatul Europol

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Sindicatul Europol, Inspectoratul de Politie Judetean Cluj


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide