Sistemul de car sharing se extinde şi în Bucureşti, cu BMW i3 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 19 iul. 2016 Știri auto

 


Mulţumită clujenilor de la Pony, bucureştenii vor avea în curând posibilitatea de a accesa programe avansate de business car sharing. Aceasta este o premieră şi pentru Romania, Pony Car Sharing – program dedicat mediului de business, punând la dispoziţie angajaţiilor din companiile care funcţionează în clădirile de birouri, maşini cu care se pot deplasa zilnic la serviciu.

Pony a lansat anul trecut la Cluj, primul serviciu de car sharing din România. Acum compania are în plan achiziţia, până la sfârşitul anului, a 15 modele BMW i3 care vor fi folosite într-o serie de programe în Cluj şi Bucureşti. Flota include atât automobile electrice cât şi cu range extender.

Acum compania a creat un program dedicat pentru clădirile de birouri, care presupune preluarea şi returnarea maşinii într-o zonă fixă (station based car sharing). Acesta poate fi soluţia ideală pentru companiile care au nevoie de un automobil pentru deplasările zilnice de serviciu de la birou. 

Programul de teste de business car sharing a avut loc la Băneasa Business and Technology Park şi s-a desfăşurat pe o perioadă de trei săptamani, gratuit, pentru companiile prezente în clădirea de birouri. Pe aceasta perioada s-au înscris in program peste 60 de persoane şi au fost efectuate peste 200 de curse.

„Vrem să oferim o alternativă la automobilele din flota proprie a companiilor. Obiectivul nostru este să asigurăm un cost lunar sub nivelul unei rate de leasing. În plus, avantajul nostru este că sistemul nostru de aplicaţii oferă transparenţă, claritate şi flexibilitate. Considerăm că serviciul are potenţial de dezvoltare pentru Bucreşti şi luăm în calcul să construim formule asemănătoare şi pentru complexele rezidenţiale de la marginea Bucureştiului. După orele de program şi în weekend maşinile vor putea fi folosite şi în sistem privat”, a spus Demis Ghindeanu, unul din fondatorii Pony. 


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide