Situația traficului de pe șoselele din țară în ultima zi din 2021

Autor: ProMotor 31 dec. 2021 Știri auto
Situația traficului de pe șoselele din țară în ultima zi din 2021

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în prima parte a zilei de 31 decembrie 2021 nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Argeș, Bacău, Brăila, Buzău, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Harghita, Ilfov, Olt, Prahova, Sălaj, Vâlcea și Vrancea, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri.

Pe autostrada A1 București – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 10 si km 49, se circulă în condiții de ceață, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri. De asemenea, vizibilitatea este redusă din cauza ceții și pe autostrăzile A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea, pe alocuri vizibilitatea fiind redusă sub 150 de metri.

Nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită

Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, kilometrul 277, pe sensul către Sibiu, în zona localității Apoldu de Jos, județul Sibiu, în urma unui incendiu produs la nivelul unui ansamblu tir, ce a fost lichidat de pompieri, s-a impus restricționarea benzii de urgență și parțial banda 1, circulându-se doar pe a doua bandă.

Pe celelalte artere rutiere principalele, respectiv autostrada A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil parțial-umed, fără valori de trafic ridicate.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. De asemenea, recomandăm șoferilor ca înainte de a porni în călătorie, să se intereseze cu privire la starea părții carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă și să reducă viteza, folosind frâna de motor”, sunt recomandările oferite de Poliția Rutieră.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana / Facebook



Comentarii
Inchide