Situația traficului în dimineața de 13 aprilie

Autor: ProMotor 13 apr. 2023 Știri auto
Situația traficului în dimineața de 13 aprilie

Cei care vor să plece la drum în Joia Mare trebuie să știe că centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa la ora 7:00 că pe DN 65, la kilometrul 100+800 de metri, în zona localității Cerbu, județul Argeș, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism, un autocamion și un autocar de transport persoane, în care se aflau 15 pasageri. Nu au rezultat victime. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Pitești – Slatina, desfășurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției. Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

La nivelul țării se circulă în general pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu valori de trafic normale.

Sunt semnalate însă condiții de ceață, pe alocuri cu vizibilitate redusă sub 200 de metri, pe DN 1 în jud. Ilfov, pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 10 – 105, precum și pe autostrada A3 București-Ploiești, până la kilometrul 20.

Se recomandă șoferilor să reducă semnificativ viteza în mers, sporind atenția în trafic, evitând orice manevră riscantă și mai ales depășirile, să folosească luminile de ceață și sistemele de dezaburire și să mărească distanța de siguranță dintre autovehicule.

„Amintim șoferilor că începând de ieri, 12.04.2023, au fost ridicate restricțiile de pe Autostrada A2 București – Constanța, la podul peste Dunăre de la Cernavodă, situat între kilometrii 156 – 161. Viteza legală pe pod este însă de 80 km/oră”, informează Poliția Română.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide