Sixt Rent a Car introduce pentru închiriere electrica Opel Ampera

Autor: ProMotor 16 dec. 2013 Știri auto
Sixt Rent a Car introduce pentru închiriere electrica Opel Ampera

Sixt susţine soluţiile tehnologice avansate şi oferă acum clienţilor săi posibilitatea încercării unui automobil electric cu autonomie extinsă, cu emisii reduse de noxe, orientat către protecţia mediului înconjurător.

„În ton cu modificările de nivel socioeconomic şi cu noile măsuri care influenţează costul transportului, continuăm să adoptăm cele mai noi şi eficiente soluţii pentru creşterea calităţii serviciilor, iar acum oferim mobilitate prin autovehiculul electric Opel Ampera”, a declarat Mariana Gheorghe, rent-a-car manager al Sixt Romania.

Opel Ampera pune la dispoziţia conducătorului auto un sistem de propulsie electrică ce oferă o autonomie de până la 500 km. Pentru trasee între 40 şi 80 de kilometri, motorul electric, care produce echivalentul a 150 CP şi un cuplu de 370 Nm, este alimentat de bateria de 16 kWh.

Reîncărcarea se realizează la orice sursă de alimentare de 230 V în circa patru ore, astfel că automobilul poate fi condus cea mai mare parte doar pe seama energiei stocate în baterie.

Pentru trasee mai lungi, autonomia modelului este extinsă cu ajutorul motorului termic, pe benzină, care furnizează energia necesară funcţionării motorului electric şi reîncarcă acumulatorii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide