Skoda a pus la dispoziţie 15 Fabia pentru un proiect de car-sharing

Autor: Marius Vișan 03 iul. 2018 Știri auto
Skoda a pus la dispoziţie 15 Fabia pentru un proiect de car-sharing

Studenţii de la trei universităţi din Praga dezvoltă un program de car-sharing numit Uniqway, care este singururul de acest gen din Europa. Producătorul auto Skoda a pus la dispoziţie 15 maşini FABIA şi contribuie astfel la implementarea proiectului. Etapa de testare va începe în Praga la începutul lunii iulie. 

ŠKODA susţine în mod constant tinerele talentele şi le oferă oportunităţi de a evolua în carieră într-o gamă largă de domenii. Din acest motiv, compania lucrează îndeaproape cu numeroase universităţi din Republica Cehă. Cu Uniqway, colaborarea dintre brandul ceh şi cele trei universităţi din Praga a atins un nou nivel: pentru prima dată, un producător de maşini facilitează implementarea unui serviciu de mobilitate dezvoltat de studenţi. 

ŠKODA AUTO şi ŠKODA AUTO DigiLab finanţează proiectul, şi le oferă studenţilor îndrumare. Studenţii au avut grijă de dezvoltarea aplicaţiilor, de designul grafic, de organizarea activităţilor de marketing şi de alegerea vehiculelor.

În cazul în care proiectul, serviciul va fi oferit tuturor studenţilor din cele trei universităţi din Praga. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide