Skoda actualizează Fabia cu dotări noi

Autor: ProMotor 23 iul. 2019 Știri auto
Skoda actualizează Fabia cu dotări noi

Skoda va actualiza modelul Fabia pentru 2020 cu dotări noi, iar acestea se vor regăsi în două pachete opţionale.

Pachetul Black oferă modelului Fabia accente sportive, cum ar fi grila radiatorului neagră sau jante negre. Pachetul Comfort combină diverse echipamente precum senzori de lumină şi ploaie, senzori de parcare sau încălzirea în scaune.

După faceliftul primit în 2018, care i-a adus faruri şi stopuri cu LED, sistem de monitorizare a unghiului mort sau Rear Traffic Alert, Skoda Fabia a primit un nou update pentru 2020.

Pachetul Black oferă un look mai sportiv micului model Skoda şi este inspirat de varianta Skoda Fabia Monte Carlo. Vine cu o grilă neagră şi jante negre, de 15 sau 16 inchi. Opţional, se poate alege şi un plafon negru.

Pachetul Comfort este adresat variantelor de echipare Ambient şi Style. Aduce senzori de lumină şi ploaie, senzori de parcare faţă şi spate, scaune încălzite şi duze de spălare a parbrizului încălzite.

Sistemul de acces Kessy are acum un sezor de mişcare în cheie. Dacă aceasta nu este mişcată timp de 15 minute, semnalul radio este oprit automat. Skoda Fabia oferă acces fără cheie, iar pornirea motorului se poate face apăsând un buton, deci cheia poate rămâne în buzunar pe durata călătoriei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide