Cum îți iei Skoda cu avans de 100 de euro fără să pleci de acasă?

Autor: Promotor 20 mai 2020 Știri auto

Pandemia de coronavirus a schimbat radical modul de abordare a vânzărilor de mașini. Astfel, mai toți importatorii oferă posibilitatea de a comanda modelul preferat online. Cum îți iei Skoda cu avans de 100 de euro fără să fii nevoit să pleci de acasă?

GALERIE FOTO

Dacia a lansat o platformă prin care poți să-ți alegi online mașina, o poți rezerva și o poți plăti integral online, încă din anul 2008. Aceasta a fost actualizată recent, în timpul pandemiei de coronavirus, iar producătorul oferă și livrare la domiciliu. Renault permite operațiuni similare, scutindu-și astfel clienții de deplasare. Și modelele Volkswagen pot fi rezervate pe internet, iar pentru astfel de operațiuni online, cumpărătorul primește și o reducere consistentă.

Acum Skoda le permite clienților săi să-și aleagă o mașină și să o rezerve fără să fie nevoiți să plece de acasă. Doar 100 de euro îi costă pe aceștia să-și rezerve mașina, iar tranzacția se poate finaliza la orice dealer.

Orice model din stoc poate fi rezervat pentru o perioadă maxima de 30 de zile din momentul înscrierii rezervării. Clientul are la dispoziție aceste 30 de zile pentru a se prezenta la un dealer ales de el și pentru a plăti. Tot acolo îi va putea fi livrată mașina.

Cei interesați vor completa un formular în care vor furniza datele de contact și vor achita avansul de 480 de lei

Ce se întâmplă dacă te răzgândești și vrei să renunți la Skoda pentru care ai plătit avans?

Clienții au posibilitatea să renunțe la mașina rezervată în cazul în care se răzgândesc. Aceștia trebuie să completeze un formular sau să apeleze la ajutorul unui consultant, care poate fi contactat prin email. Mesajul expediat trebuie să conțină codul rezervării.

După cele 30 de zile, rezervarea se anulează automat.

Ce mașini poți să cumperi cu avans de 100 de euro?

Skoda pune la bătaie toată gama de modele pentru rezervările online. Astfel, sunt disponibile Fabia cu cele două versiuni de caroserie (hatchback și combi), Octavia și Superb tot în două versiuni (sedan și combi), Scala, dar și SUV-urile Kamiq, Karoq și Kodiaq.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide