Skoda Grand Yeti ar putea fi primul SUV cu 7 locuri al cehilor

Autor: Oraan Mărculescu 18 mai 2013 Știri auto
Skoda Grand Yeti ar putea fi primul SUV cu 7 locuri al cehilor

Skoda are în gamă, în acest moment, un singur SUV: Skoda Yeti, plasat printre cele mai accesibile de pe piaţă. Cehii, însă, au în viitor planuri serioase pentru diversificarea gamei de SUV-uri – la un moment dat a apărut chiar ipoteza unui VW Touareg low-cost cu siglă Skoda

Ultima idee lansată la ”bursa zvonurilor” de către Caradisiac se numeşte Skoda Grand Yeti, fiind vorba despre un SUV cu 7 locuri, care ar urma să apară în jurul anului 2017, fiind bazat pe platforma tehnică a viitorului Volkswagen Tiguan.

Ceea ce ar însemna ca viitorul SUV Skoda Grand Yeti să folosească platforma tehnică MQB, la fel ca berlina Octavia 3. Prin urmare, gama de motorizări ar trebui să fie aceeaşi regăsită pe cunoscuta berlină, Grand Yeti urmând a fi o alternativă interesantă la Skoda Octavia Combi.

Noul SUV cu 7 locuri se estimează că va fi rezonabil ca dimensiuni, cu o lungime de circa 4,6 metri, adică la acelaşi nivel cu Skoda Octavia Combi, dar garda la sol mai înaltă îi va conferi capacităţi de trecere sporite.

Preţul de bază al viitorului SUV Skoda Grand Yeti s-ar putea situa în jurul sumei de 30.000 de euro, ceea ce înseamnă o valoare interesantă pentru un SUV cu 7 locuri, care ar urma să intre în concurenţă cu modele precum Chevrolet Captiva sau Hyundai Grand Santa Fe.

CUM VI SE PARE IDEEA UNUI SUV SKODA CU 7 LOCURI?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide