Skoda la IAA Frankfurt

Autor: Silviu Draganescu 04 sept. 2007 Știri auto
Skoda la IAA Frankfurt

Cel mai important model prezentat la salonul german va fi Fabia Combi, versiune ce s-a vândut generaţia precedentă în 630.000 de exemplare. Cu o gamă de motoare ce numără 6 unităţi distincte şi un portbagaj de până la 1460 de litri, Fabia Combi doreşte să egaleze performanţele primei generaţii. Alături de breakul de clasă mică va fi prezentată şi Fabia Greenline, un studiu de design ce vrea să sublinieze capacitatea producatorului ceh de a realiza o maşină economică. Pentru acest lucru stau mărturie consumul mixt de 4,1 litri/100km şi emisiile de CO2 de doar 110g-km.

Al treilea model cu titlu de noutate la standul Skoda este Fabia Estate Scout, un concept asemănător cu Roomster şi Octavia Scout. Modelul are transmisia pe puntea faţă iar ornamentele laterale au rolul de a crea o personalitate mai dură. Intrarea în producţia de serie este sigură şi va avea loc cel mai probabil la începutul anului viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide