Skoda lansează SUV-ul ultra-sportiv Kodiaq RS – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

ŠKODA KODIAQ RS este noul model sportiv, poziţionat în vârful gamei mărcii auto ceheşti. SUV-ul ultra-sportiv va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris din 2018. Cel mai nou model al familiei ŠKODA RS îmbină sportivitatea cu spaţiul interior mare şi flexibil, la care se adaugă şi caracterul practic specific tuturor modelelor acestui fabricant auto din Cehia.

Scaunele sport cu tetierele integrate, oferite ca dotare standard pentru ŠKODA KODIAQ RS, au şezutul şi spătarul îmbrăcate în Alcantara: un material frecvent utilizat în motorsport. Cusăturile contrastante şi detaliile roşii, plus Alcantara perforată creează accente vizuale aparte. Secţiunile laterale ale scaunelor sunt acoperite cu piele carbon şi, la fel ca detaliile cotierei centrale şi a cotierelor de pe portiere, sunt rafinate cu cusături decorative roşii.

Primul SUV din gama ŠKODA RS impresionează cu motorul său diesel de 176 kW (240 CP), precum şi cu designul său sportiv, cu detalii aparte cu finisaj  negru gloss şi cu jantele din aliaj uşor de 20 de inchi numite Xtreme.

Primul SUV ultra-sportiv al mărcii ŠKODA îşi semnalează ambiţiile ridicate cu numeroase finisaje negre: pe grila radiatorului, barele de pe plafon, ramele geamurilor şi oglinzile exterioare. Partea din spate a maşinii etalează două terminaţii ale sistemului de evacuare sub bara de protecţie, precum şi un reflector care acoperă întreaga lăţime a maşinii şi reprezintă o caracteristică specifică a modelelor RS. 

Volanul sport multifuncţional este decorat cu emblema RS, dar şi cu cusături contrastante roşii. Pe panourile uşilor sunt aplicate detalii din Alcantara, dar aici, modelul distinctiv, diamond-cross, este accentuat de cusături negre. Planşa de instrumente cu finisaje de carbon, plafonul interior capitonat cu negru şi pedalierul din oţel inoxidabil desăvârşesc designul sportiv al modelului ŠKODA KODIAQ RS. Şi bineînţeles că acest SUV ultra-performant păstrează şi calităţile deja consacrate ale gamei KODIAQ: spaţiu din plin pentru cinci sau şapte persoane, un portbagaj mare şi dotările şi funcţiile Simply Clever, specifice modelelor ŠKODA.

 Comentarii
Inchide