Skoda lansează versiunea KODIAQ L&K. Ce aduce nou SUV-ul premium al cehilor

Autor: Visan Marian acum 4 ani Știri auto

Skoda va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva noua versiunea de top a SUV-ului Kodiaq –  Laurin&Klement. Linia de echipare L&K este denumită după fondatorii companiei – Laurin şi Klement. Designul al acestui model se datorează, printre altele, grilei cromate a radiatorului, jantelor de 19 inchi din aliaj uşor şi barei de protecţie din spate modificate. La interior se regăseşte tapiţeria din piele şi decorul negru-piano.

Citeşte şi Noi credem că e cel mai frumos break din lume. Noul Volvo la care BMW, Audi şi Mercedes se uită cu invidie (galerie foto)

Lansarea versiunii ŠKODA KODIAQ L&K introduce, de asemenea, o nouă gamă de motoare pentru SUV-ul de talie mare al mărcii. Aceasta include acum un motor TSI de 1,5 litri care furnizează 110 kW (150 CP), iar puterea motorului 2,0 TSI a crescut de la 132 kW (180 CP) la 140 kW (190 CP).

Noile motoare pe benzină dispun de filtre de particule pentru reducerea emisiilor. Acesta vor fi ulterior disponibil pentru toate versiunile de echipare ale modelului ŠKODA KODIAQ. Totodată este lansată noua generaţie a transmisiei DSG cu 7 trepte pentru motoarele pe benzină şi motorul 2,0 TDI de 110 kW (150 CP).

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar
Comentarii
Inchide