Skoda o apucă pe calea electrificării. Care va fi primul model care va face trecerea [FOTO]

Autor: Marius Vișan 09 mart. 2017 Știri auto

Skoda planifică să lanseze primul autovehicul electric la sfârşitul acestui deceniu. Cu toate astea, înainte de a face acest pas mare, constructorul ceh are nevoie să testeze piaţa, şi va face acest lucru prin lansarea unui nou concept cu zero emisii, la Shanghai Auto Show 2017, luna viitoare, scrie Carscoops.com.

„Se află în studioul de design, şi va fi gata pentru Salonul auto de la Shanghai, în luna aprilie. Conceputul reprezintă interpretarea noastră pentru o maşină pe platforma MEB a Grupului Volkswagen, va fi dotată cu tehnologii noi, iar rezultatul va fi uimitor”, a declarat şeful de brand Christian Strube.

Cei de la Skoda au decis şi tipul de vehicul care va beneficia de shimbare. Acesta va fi modelul Superb, el urând să apară într-o configuraţie plug-in hibrid. Modelul de dimensiuni de familie va ajunge pe piaţă în 2019, şi ar trebui să fie urmată de o maşină cu zero emisii în jurul 2020 sau 2021.

Notă: Mai jos aveţi imagini cu Skoda VisionC Concept 

GALERIE FOTO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide