Skoda stabileşte un nou record de producţie în 2018: maşina cu numărul un milion

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto

Skoda a produs săptămâna aceasta maşina cu numărul un milion, ajungând astfel la acest punct de referinţă cu două săptămâni mai devreme decât în ​​2017.

Pentru al cincilea an consecutiv, numărul de vehicule produse a atins şapte cifre. Noile Skoda KODIAQ şi KAROQ, precum şi noile OCTAVIA şi FABIA au contribuit în mod semnificativ la acest succes.

Chiar şi cu aceste cifre bune strategia continuă şi pentru 2019. Un rol important va fi jucat de noul Skoda SCALA – un vehicul din segmentul A de mare volum pe care cehii în vor adouga în portofoliu.

Maşina cu numărul un milion este o Skoda Fabia 1.0 TSI Moon White. Maşina de mici dimensiuni este cea mai populară din gamă de modele ŠKODA, după cel mai bine vândut model – OCTAVIA.

Cererea constantă pentru SUV-urile Skoda KODIAQ şi Skoda KAROQ evidenţiază succesul campaniei. Este o componentă importantă în producţia tot mai mare şi a jucat un rol semnificativ în succesul cehilor.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide