Škoda Superb Combi: primele imagini şi informaţii oficiale

Autor: Andrei Ştirbu 26 mai 2015 Știri auto

Škoda a făcut publice primele imagini şi informaţii oficiale cu versiunea Combi a noului Superb, care va debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, din această toamnă. 

În mod deloc surprinzător, noua Škoda Superb Combi oferă cel mai mare spaţiu din segmentul său. Portbagajul a crescut cu încă 27 de litri faţă de generaţia anterioară, ajungând la nu mai puţin de 660 de litri. În cazul în care doreşti mai mult, poţi obţine, prin rabatarea banchetei spate, un volum de încărcare de 1.950 de litri.

„Cu noua Škoda Superb Combi, am reuşit să dezvoltăm şi mai departe punctele forte ale Superbului, devenind încă o dată etalon în segment.” declară Dr. Frank Welsch, unul din membrii Consiliului pentru Dezvoltare Tehnică. 

Încă din 2009, Škoda impresionează cu versiunea break a lui Superb, fiind vândute până în acest moment nu mai puţin de 200.000 de unităţi, număr care reprezintă 35% din totalul vânzărilor de Superb din 2009 şi până în prezent. La cum arată, noi nu putem să ne dorim să vedem şi mai multe de acum înainte. 

Gama de motorizări nu va suferi, cel mai probabil, modificări faţă de cea disponibilă pe versiunea fastback / sedan: motoare I4, Euro 6, atât pe benzină cât şi diesel, cu puteri cuprinse între 120 şi 280 de cai-putere. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide