Snowmobil electric Tesla! Un șofer a pus șenile de zăpadă pe Tesla Model 3 – VIDEO

Autor: ProMotor 17 feb. 2020 Știri auto

Proprietarul unei Tesla Model 3 a transformat sedanul electric într-o mașină… snowmobil. El a montat un set de șenile de zăpadă pe puntea din spate, și a ieșit cu mașina la munte.

Este vorba de un Model 3 Standard Range Plus echipat cu tracțiune spate care a beneficiat de modificări din partea companiei Mullin Manufacturing. Nu pare că șenilele au fost fabricate special pentru Tesla, însă se potrivesc aproape la fel ca un set de roți obișnuite.

GALERIE FOTO

Ce-i drept testul este făcut pe o distanță scurtă, și nu știm dacă presiunea pusă pe suruburile de prindere ar rezista pe distanțe lungi, cu o încărcătură considerabilă pe mașină, însă este interesant să vedem astfel de proiecte.

Deși mașina rezultată este destul interesantă, nu recomandăm proprietarilor de Tesla Model 3 să urmeze exemplul din clip și să-și echipeze mașinile cu șenile de zăpadă. O Tesla cu tracțiune integrală, dotată cu cauciucuri potrivite, ar putea avea suficiență aderența pentru a urca cu ușurință pe drumuri de munte acoperite cu zăpadă.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide