Şobolanii i-au dat daună totală [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 10 mai 2017 Știri auto

New York-ul are o problemă cu şobolanii. Alec Steinfeld şi-a lăsat parcat pe stradă VW-ul său, timp de o săptămână, în apropierea locuinţei din Brooklyn. Nu este un lucru neobişnuit în New York, unde transportul public este bun, iar traficul de pe şosele groaznic. Astfel că i-a convenit să ia o pauză de la condus. Însă când s-a hotărât să circule din nou cu maşina a avut o mare surpriză – incendiu la motor.

„Se pare că motorul s-a supraîncălzit, şi apoi, dintr-o dată, a început să ia foc”, a spus Steinfeld. „Am încercat să deschid capota şi am observat că la motor erau doi şobolani morţi…”.

Aparent, în timp cât maşina a stat parcată, o „armată” de şobolani s-a mutat în ea şi a ros furtunurile şi firele de sub capotă încât, în cele din urmă, au provocat un incendiu. 

Steinfeld a sunat repede la 911, dar până la sosirea pompierilor o mare parte din maşină era cuprinsă de flacări.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide