Şofer depistat de radar când circula cu 275 km/h. Cu ce sancțiuni s-a ales – VIDEO

Autor: ProMotor 05 mart. 2024 Știri auto

Polițiștii din Brașov au surprins cu aparatul radar un șofer care circula cu 275 km pe oră, informează News.ro. Șoferul a fost amendat și a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

„Stimate conducător auto, avem onoarea de a te informa că vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acțiune! Suntem impresionați de performanța ta, însă suntem aici pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ (sau pe asfalt, în cazul tău).

În urma analizei detaliilor, am decis să-ţi oferim un „permis de odihnă” timp de 120 de zile. Consideră acest interval ca pe unul de meditație, timp în care îi vei privi pe ceilalți cum șofează”, a transmis duminică, 3 martie 2024, Poliția Brașov pe pagina de Facebook.

„Pe scurt… zbura prea jos…”

În aceeași notă, polițiștii i-au transmis șoferului că va avea timp să consulte articole despre limitele de viteză și riscurile nerespectării acestora.

„Tot pentru această perioadă, în care nu vei putea conduce, ţi-am pregătit o listă cu articole interesante despre limitele de viteză şi riscurile nerespectării acestora. Sperăm să descoperi că deplasarea cu viteza legală poate fi chiar mai distractivă!

Așadar, după ce îţi vei redobândi permisul, condu în siguranță şi fii atent la indicatoarele de viteză – ele nu sunt doar elemente”, mai precizează polițiștii.

Utilizatorii rețelei de socializare nu au ezitat să comenteze incidentul: „Pe scurt… zbura prea jos…” scrie unul dintre ei, „E BMW, nici nu contează modelul. Astea au prioritate oriunde și se pot deplasa cu orice viteză vor”, completează altcineva, ironic, pe pagina de Facebook Poliția Brașov. Tot ironic, cineva a scris în comentarii vitezele la care decolează anumite avioane.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliţia Braşov - Facebook



Comentarii
Inchide