Un șofer a avut nevoie de 8 minute ca să-și parcheze mașina. Manevrele au fost filmate

Autor: Promotor 15 iul. 2021 Știri auto

Este probabil cel mai slab șofer din Regatul Unit. El este conducătorul auto care are nevoie de opt minute ca să-și parcheze mașina. Manevrele au fost filmate.

GALERIE FOTO

E greu pentru șoferii începători care se trezesc brusc singuri în mașină, fără un instructor care le spune ce trebuie să facă. Dar odată ce și-au luat permisul, se presupune că se descurcă în trafic sau când vine vorba să-și parcheze mașina. Se pare că această presupunere este însă, greșită în privința unor începători. Un șofer a fost filmat cum, timp de opt minute, a efectuat numeroase manevre pentru a pune mașina între marcajele de pe asfalt.

Imaginile au fost filmate de o persoană care și-a dat seama că momentul merită înregistrat. Filmarea a fost publicată pe contul de Twitter al publicației britanice The Sun. Un șofer aflat la volanul unui autoturism marca Toyota dă înainte și înapoi, iar și iar. Mașina pare însă, să nu-l asculte. Nu se duce între marcajele trasate în parcare. Când pare să fie aproape de o poziționare corectă, șoferul trece iar transmisia în treapta întâi, apoi iar în marșarier și mașina ia din nou traiectoria greșită.

Mașina poziționată perfect după ce acest șofer s-a chinuit 8 minute să parcheze

La finalul filmării, se poate observa Toyota parcată perfect. Efortul a meritat. Opt minute și zece manevre apar în înregistrare. Nu putem să știm cât lucrase șoferul la această parcare înainte ca persoana care l-a observat să dea click pe “Record”. Ar fi interesant de aflat însă, dacă mașina este echipată cu senzori de parcare și cameră de marșarier.

Un lucru este cert. Acest șofer mai are nevoie de câteva ore de șofat pentru a reuși să-și parcheze mașina. Sperăm că în trafic este mai îndemânatic.

Utilizatorii de Twitter care au urmărit înregistrarea au văzut partea plină a paharului: “Bine că nu a lovit vreo mașină!”, a scris unul dintre ei.

“Mă bucur că există cineva care e mai slab decât mine când vine vorba de parcare”, a comentat un altul.

 

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide