Șofer atacat în trafic, chiar lângă mașina de poliție. Oamenii legii, fără reacție. VIDEO

Autor: David Andrei 13 iun. 2021 Știri auto

Un șofer a fost atacat chiar lângă mașina de poliție pe o șosea din județul Buzău. Oamenii legii au fost efectiv surprinși de atac și nu au avut reacție.

GALERIE FOTO

Șoferul în vârstă de 41 de ani a fost blocat de mașinile atacatorilor. Aceștia i-au lovit vehiculul, un SEAT Ibiza, i-au spart parbrizul și geamul lateral din stânga și l-au lovit.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 12 iunie, în jurul orei 19:20. “Vedeți că vin să mă bată, protejați-mă!”, cere cu disperare șoferul atunci când se întâlnește cu echipajul trimis să pună capăt conflictului.

În filmare se poate observa cum, la un moment dat, un bărbat desculț sare cu picioarele pe mașină, chiar pe lângă o polițistă. Tânăra îi privește fără reacție pe cei care îl lovesc pe bărbatul care le-a cerut ajutorul oamenilor legii. La doar câțiva metri distanță se află și un polițist, dar nici acesta nu poate face față atacatorilor.

Șoferul atacat lângă mașina poliției nu a avut ce să facă decât să fugă pentru a scăpat. Acesta a apelat din nou numărul de urgență, în timp ce conduce, cerând ajutorul unui alt echipaj. “Ce poliție mi-ați trimis că m-a bătut cu poliția de față!”, i-a spus acesta operatorului de la 112.

Un alt echipaj de poliție îl conduce pe șofer la secție

Bărbatul s-a întâlnit cu un alt echipaj, care l-a condus la secție. “Mergeți în spatele meu să mă protejați!”, i-a rugat șoferul speriat. “Nu se poate așa ceva. Vestul sălbatic!”, se aude acesta spunând în filmarea realizată cu telefonul.

Atacatorii, trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani din localitățile Sapoca și Cernătești, au venit la poliție cu mașinile lor, după bărbatul pe care voiau să-l bată. Acolo au fost imobilizați de către luptători din cadrul Serviciului de Acțiune Specială Buzău.

Conflictul a început după ce șoferul buzoian a încercat să filmeze un grup de vânzători de pui și găini din comuna Sapoca. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere continuă, a anunțat Poliția Buzău.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide