Un șofer a intrat cu autoturismul pe plajă şi a rămas blocat în nisip – FOTO

Autor: Promotor 17 ian. 2022 Știri auto

Am fi tentanți să credem că intratul cu mașina pe plajă este un ”sport” de vară. Realitatea ne dovedește contrariul. Un șofer a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a intrat cu autoturismul pe plajă, char în mijlocul lunii ianuarie.

După ce a circulat pe plajă până aproape de malul mării, şoferul a rămas blocat cu maşina în nisip.

“Vremea plăcută din ultimele zile i-a scos pe mulţi constănţeni din case. Destinaţia preferată a fost, ca de obicei, malul mării. Deşi cei mai mulţi au preferat să se plimbe pe plajă, s-a găsit şi un temerar care a vrut să simtă nisipul sub roţile maşinii.

Nu numai că l-a simţit, dar a şi rămas blocat cu autoturismul pe plajă. Poliţiştii locali au fost sesizaţi de acest incident şi au intervenit cu promptitudine. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare 10.000 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Municipalitatea din Constanța reaminteşte că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă

″În continuare, facem apel la spiritul civic al cetăţenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa, la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale”, se mai spune în comunicat.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Primăria Constanța / FacebookComentarii
Inchide