Un șofer a rămas blocat cu mașina în nisip pe plajă la Saturn. Cine este, de fapt, bărbatul?

Autor: Promotor 22 iul. 2021 Știri auto

Un bărbat care a intrat joi dimineața cu mașina pe plajă în stațiunea Saturn a fost amendat de poliție cu 10.000 de lei. Dar nu era singura sancțiune pe care o merita. Bărbatul are o listă lungă de ilegalități.

GALERIE FOTO

Joi dimineața, mai mulți turiști de pe plaja in Saturn au apelat numărul de urgență 112 pentru a raporta prezența unui autoturism marca Volkswagen pe plajă, printre șezlonguri. Un bărbat în vârstă de 43 de ani a rămas blocat în nisip. Pentru a scoate mașina cu numere roșii de București de pe plajă, a fost nevoie de intervenția unui buldoexcavator.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 10.000 de lei. Tot el trebuie să achite acum și costul operațiunii de recuperare a autoturismului din nisip.

Bărbatul care a rămas cu mașina pe plajă la Saturn este un „client” fidel al poliției

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au realizat că au de-a face cu unul dintre “clienții” constanți ai oamenilor legii. Bărbatul fusese prins conducând fără permis de trei ori în ultimele două săptămâni pe șosele din județul Constanța. În două dintre cele trei cazuri, acesta ieșise pozitiv la testul de consum de substanțe interzise (cocaină).

Mai mult, aparatul etilotest arătase că bărbatul consumase și alcool înainte de a urca la volan. 1,1 mg alcool pur în aerul expirat a fost valoarea indicată. Astfel că omul s-a ales cu două dosare penale într-o singură zi, pe 13 iunie, și cu permisul de conducere suspendat.

O săptămână mai târziu, a fost tras pe dreapta în Vama Veche, deși nu mai avea dreptul de a conduce pe drumurile publice. Așa s-a ales cu al treilea dosar penal. Incidentul de pe plaja din Saturn i l-a adus pe al patrulea.

Bărbatul se află sub control judiciar și nu are voie să părăsească teritoriul României. Polițiștii cer instanței mandat de arestare preventivă pe numele lui.

Potrivit Europa Press, în parbriz, acesta are o legitimație care indică faptul că lucrează la o televiziune din București. Reprezentanții instituției au dezvăluit că bărbatul nu mai este angajat acolo de 3 luni.

Mai mult, în urmă cu trei săptămâni, o instanță din cadrul Judecătoriei Sectorului 2 a emis pe numele său un ordin de protecție. Potrivit acestuia, jurnalistul nu are voie să se apropie sau să ia legătura cu o familie compusă din trei persoane (mamă, tată și un fiu minor).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura video Europa Press RO



Comentarii
Inchide