Surpriza pe care a avut-o un șofer când s-a uitat sub capotă. Mașina a stat parcată doar patru zile

Autor: Marius Vișan 30 sept. 2021 Știri auto

La fel ca oamenii, veverițele sunt capabile să planifice în avans depozitarea alimentelor pe o perioadă lungă de timp.

Cu toate acestea, micuțele mamifere nu sunt capabile să construiască depozite pentru a-și păstra recolta. În schimb, o veveriță întreprinzătoare a decis să-și păstreze nucile pentru iarnă în compartimentul motor al unui pickup.

Munca unei singure veverițe harnice

I s-a întâmplat unui șofer din Dakota de Nord, Statele Unite. El și-a găsit compartimentul motor al mașinii, un Chevrolet Avalanche, plin cu nuci, după ce a lăsat-o parcată doar patru zile.

În fotografiile postate pe Facebook, bărbatul prezintă cele 7 găleți pe care le-a stras după ce a stricat depozitul veveriței.

Fiecare colț al compartimentului motor și al aripilor a fost umplut cu nuci. Proprietarul mașinii a trebuit să dezmembreze unele părți ale vehiculului pentru a scoate nucile.

Din poze ne dăm seama că au fost umplute un total de șapte găleți. Asta înseamnă aproximativ 70 de kg de nuci, alese cu grijă de mâinile / labele unei veverițe.

Ceva asemănător s-a petrecut și în urmă cu câțiva ani. O Kia Sorrento care aparținea unei familii din Pittsburgh a fost folosită, de asemenea, ca depozit de nuci. În acest caz, compartimentul motor a fost umplut, pe lângă nuci, cu iarbă și ramuri de copac.

Astfel de situații pot duce la incidente dezastruoase. Supraîncălzirea motorului din cauza lipsei de flux de aer rece poate duce la declanșarea unui incendiu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bill Fischer / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide