Momentul în care un șofer lovește în plin centrul unui sens giratoriu și pleacă mai departe

Autor: Elena Luchian 12 iul. 2021 Știri auto

Un incident bizar a avut loc la Cluj-Napoca. Un șofer a lovit în plin centrul unui sens giratoriu și a plecat mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

GALERIE FOTO

Incidentul a fost surprins de camera de bord a unui conducător auto care aștepta să pătrundă în sensul giratoriu. În imagini se poate vedea cum un autoturism marca Opel, de culoare albă, pătrunde în sensul giratoriu, dar, în loc să urmeze traiectoria firească pentru a vira la stânga, intră direct pe spațiul verde din centrul intersecției. Mașina culcă la pământ un indicator. Șoferul accelerează și își continuă drumul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Bărbatul aflat la volan alege să plece mai departe, în ciuda faptului că bara față s-a desprins și atinge asfaltul.

Mașina va fi ușor de identificat de către poliție. Cel mai probabil, plăcuța cu numărul de înmatriculare montată în față a rămas undeva pe spațiul verde.

Imaginile au fost publicate pe grupul de Facebook Trafictube, dedicat incidentelor din trafic. Postarea a stârnit un val de amuzament și a fost distribuită pe rețeaua de socializare.

“Așa se întâmplă când GPS-ul îți spune: Intrați în sensul giratoriu”, scrie unul dintre cei care au văzut imaginile.

“A dat-o pe modul Sport și nu a mai putut să o țină”, comentează un altul în mod ironic, pentru că acea generație Astra nu avea un mod Sport.

Mulți șoferi au probleme atunci când se apropie de un sens giratoriu

Accidente bizare au avut loc într-un sens giratoriu care și-a făcut apariția pe E70 în urmă cu o lună. Șoferul unui TIR nu a mai ocolit centrul intersecției și a urcat vehiculul pe zona înălțată. A fost nevoie de intervenția unei macarale pentru a repune colosul pe roți.

Cu doar câteva ore înainte, avusese aceeași soartă acolo o Mazda 3.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=cQOertdH1Do&t=6s

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide