Ce a pățit un șofer după ce s-a certat cu un vecin pe un loc de parcare?

Autor: David Andrei 26 iul. 2020 Știri auto

Și-a parcat mașina pe un loc de parcare pe care se ceartă de ani de zile cu un vecin. Dimineața când a vrut să plece la serviciu, a avut un șoc.

GALERIE FOTO

Doi vecini din Haywards Heath din Anglia s-au certat ani de zile pe un loc de parcare. Dar la un moment dat, disputa lor a trecut la nivelul următor. Unul dintre cei doi bărbați și-a lăsat acolo mașina, un Volkswagen Passat break, pentru o perioadă mai îndelungată. Așa că vecinul furios a pus la cale un plan diabolic.

Într-o dimineață, când a vrut să plece la serviciu, posesorului de Passat nu i-a venit să creadă. Mașina sa era blocată de schele.

Ce zice poliția despre disputa celor doi pentru un loc de parcare?

Șoferul a reclamat fapta la poliție, dar oamenii legii nici nu știu ce articol de lege să aplice în acest caz. Segmentele care alcătuiesc schela improvizată formează o cușcă în jurul mașinii, având dimensiuni care să nu îi permită acesteia să-și părăsească locul de parcare ales – spune vecinul – abuziv de șofer. Dar nicio schelă nu atinge mașina, deci vecinul nici nu poate fi acuzat de vandalism. Acesta ar putea fi sancționat însă, pentru sechestrare de bunuri.

Inspectorul de poliție Darren Taylor a publicat imaginile pe Twitter. “Niciodată, în cei 20 de ani de când lucrez în poliție, nu am mai întâlnit asemenea dispută între vecini. Trebuie să discut și eu cu cel care cred că acesta este un gest legal.”

Ce au pățit alți șoferi care au parcat aiurea?

Un șofer de taxi, care și-a lăsat mașina pe un loc de parcare rezervat persoanelor cu dizabilități, s-a ales cu șapte stâlpi de mici dimensiuni urcați pe capotă, pe acoperiș și pe capacul portbagajului.

Un alt șofer care a blocat accesul într-un loc de joacă din Sankt Petersburg s-a trezit cu un bolovan pe capotă. Acest gen de pedepse a devenit o tradiție printre cei care locuiesc în acea zonă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide