Şofer de BMW, bate doi angajaţi ai unei spălătorii pentru un motiv prostesc – VIDEO

Autor: Marius Vișan 09 feb. 2018 Știri auto
Şofer de BMW, bate doi angajaţi ai unei spălătorii pentru un motiv prostesc – VIDEO

Un clip video filmat în localitatea Stupino, lângă Moscova, surprinde momentul în care un şofer de BMW ia la bătaie doi muncitori de la o spălătorie, pentru un motiv stupid: îi spălau maşina prea încet.

Clientul a fost nemulţumit că angajaţii spălătoriei se mişcau prea greu, deşi era 3 jumătate dimineaţa, aşa că le-a dat fiecăruia câte un pumn. Unul dintre bărbaţi a căzut pe spate şi s-a lovit foarte tare la cap. 

Muncitorul imigrant de 39 de ani a fost dus de urgenţă la spital unde a intrat în comă, dar a murit curând din cauza leziunilor grave la cap.

Cel de-al doilea om a fost şi el rănit, dar viaţa nu i-a fost pusă în pericol.

Agresorul a fost reţinut si riscă 8 ani de închisoare pentru ucidere din culpă. 

CITEŞTE ŞI: Clipul care ne arată că stereotipurile despre soferii de BMW sunt adevărate – VIDEO

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide