Un șofer de BMW și-a parcat mașina pe plajă, a lăsat-o în marșarier și a uitat cheile înăuntru. Ce a urmat?

Autor: David Andrei 03 iun. 2021 Știri auto

Un șofer de BMW și-a parcat mașina pe plajă. A uitat însă, să treacă și transmisia în Park și a lăsat-o în Reverse. Nu ar fi fost atât de tragic dacă nu ar fi uitat cheia mașinii înăuntru.

GALERIE FOTO

Deși la mașinile moderne nu se mai întâmplă ca șoferii să rămână blocați pe dinafară, unii chiar sunt ghinioniști. Unul dintre cei mai ghinioniști este și acest șofer de BMW Seria 3 din East Hampton, Statele Unite. Bărbatul a venit cu mașina pe plajă și s-a dat jos. A uitat însă, să treacă levierul transmisiei în Park și l-a lăsat în Reverse (marșarier). Ca și cum nu ar fi fost suficient, acesta a apăsat probabil, din greșeală, butonul de blocare a ușilor la ieșirea din mașină sau setarea de blocare automată a portierelor era deja activată. Și cum o greșelile se țin lanț, a uitat să ia cheia cu el.

Astfel, când a vrut să urce din nou la volan, și-a dat seama că nu mai are cum. Mașina lui era încuiată.

O filmare de 24 de secunde, apărută pe canalul de YouTube ViralHog,  îl arată pe tânărul șofer de BMW în picioare lângă sedanul bavarez. Între timp, roțile sale se învârt în ritm alert, iar mașina efectiv sapă în nisip și se afundă. Cu siguranță, bărbatul și-a lăsat și telefonul în mașina încuiată. Astfel că este nevoit să vorbească la smartwatch pentru a cere ajutor.

Alt scenariu pentru tânărul șofer de BMW parcat pe plajă

Există și o altă versiune a acestui scenariu cu tânărul șofer de BMW în rol principal. Acesta ar fi rămas blocat cu mașina în nisip în timp ce încerca să meargă în marșarier. S-a dat jos din mașină doar pentru a evalua situația, moment în care portierele s-au blocat în urma lui. Ca să se întâmple așa ceva, funcția de blocare automată a portierelor trebuie să fie activată.

Putem vedea că mașina lui este echipată cu sistem de tracțiune integrală xDrive. Dar cu siguranță acesta nu l-a ajutat deloc în această situație. BMW-ul s-a afundat tot mai mult în nisip.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide