Modul periculos în care un șofer de camion transportă trei mașini. Ceilalți șoferi au crezut că nu văd bine

Autor: Elena Luchian 05 iul. 2021 Știri auto

Mai mulți participanți la trafic au întors capul după el. Chiar au crezut că nu văd bine. Modul periculos în care un șofer de camion transportă trei autoturisme.

GALERIE FOTO

Această imagine a fost surprinsă de un conducător auto care se deplasa pe raza localității Țibirica din raionul Călărași din Republica Moldova. Când a văzut modul în care un șofer de camion transporta autoturismele, acesta a vrut neapărat să imortalizeze momentul. El a fost cel care a publicat fotografia pe Facebook.

Imaginea arată un camion ZIL care transporă în benă și într-o remorcă nu unu, ci trei autoturisme vechi. Sunt, de fapt, niște epave prăfuite. Una dintre ele arată de parcă ar fi fost și victima unui incendiu.

Cea din remorcă, de culoare albastră, se poate observa cu greutate, pentru că are  aceeași nuanță ca și cabina camionului. Aceasta se sprijină, de fapt, de cabină. În spatele ei, într-o remorcă, se află cea care pare să fi ars, într-o poziție înclinată, cu partea frontală orientată către sol.

Deasupra lor, în echilibru, mai apare un autoturism. Are luneta spartă și stopurile mătuite.

Una dintre cele trei imagini publicate pe rețeaua de socializare și preluate de Autoblog.md arată un motociclist întorcând capul. Nici lui nu-i să creadă că ceea ce vede pe șosea este real. Ansamblul este cu adevărat bizar și extrem de periculos. Indiferent de cum sunt asigurate vehiculele, oricând cel de sus poate să se balanseze și să dezechilibreze întregul ansamblu.

Șofer de camion inconștient la fel ca șoferul de autoturism surprins în Slovacia cărând un autoturism pe acoperiș

Acest șofer de camion nu este singurul inconștient care a ales să efectueze un transport periculos.

În urmă cu două luni, un alt conducător auto a fost surprins cărând un Peugeot 206 pe acoperișul Ford-ului Focus la volanul căruia se afla.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: FOTO: facebook.com/eurusciuc - Autoblog.md



Comentarii
Inchide