Şofer de România. S-a filmat în timp ce încălca linia continuă, pe un pod, în curbă – VIDEO

Autor: ProMotor 06 nov. 2017 Știri auto
Şofer de România. S-a filmat în timp ce încălca linia continuă, pe un pod, în curbă – VIDEO

Pe pagina de Facebook Kola Kariola a fost postat un clip în care şoferul unei maşini încalcă regulile de circulaţie pe o şosea care duce spre Bucuresti, pe podul de la Pusnicu. În descrierea postării acesta afirmă:

 „Inca imi tremura sufletul si-mi bubuie inima de parca vrea sa-mi iasa din piept. Am fost la un pas sa vad cu ochii mei o tragedie…”

Să nu ne înţelegeţi greşit, şi noi iubim animalele, dar, printre altele, regulile de circulaţie sunt şi ele foarte importante. Încălcarea liniei continue, pe un pod, în curbă, ni se pare că este o imprudenţă care se putea termina cu „o tragedie”

În descriere omul recunoaşte că a întors la capătul podului, asta ar fi o altă încalcare a legii…

„Inca imi tremura sufletul si-mi bubuie inima de parca vrea sa-mi iasa din piept. Am fost la un pas sa vad cu ochii mei o tragedie. Dupa ce am facut live-ul de dimineata, am fugit la adapost sa iau o catelusa sa o duc la sterilizat. Cand veneam spre Bucuresti, pe podul de la Pusnicu un pui de caine alerga dezorientat pe mijlocul drumului printre masini. Am reusit sa intorc la capatul podului, am pornit telefonul ca sa vedeti si voi ce vad si eu si ma rugam la Dzeu sa-l gasesc intreg si nestrivit de vreo masina. Slava Domnului era viu si nu era unul, erau 4!!!!! 4 pui care alergau disperati spre mine, schelalaind, parca sa-mi ceara ajutorul. Acum sunt toti in siguranta, i-am luat in masina si mergem la cabinet. Revin cu poze, poate gasim solutii pentru ei….nu am efectiv unde sa-i duc :(”

Vă lăsăm pe voi să comentaţi! 

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide