Şofer filmat pe autostrada A4 în timp ce rula în viteză pe contrasens – VIDEO

Autor: Cristian Agatie acum 10 luni Știri
Şofer filmat pe autostrada A4 în timp ce rula în viteză pe contrasens – VIDEO

Un şofer a fost filmat în timp ce îşi conducea maşina cu viteză pe contrasens, pe autostrada A4. Imaginile au fost postate pe Facebook şi au devenit repede virale, transmite Mediafax.

Pe filmarea distribuită de peste 1.000 de ori se vede cum un bărbat în vârstă conduce cu viteză o maşină, pe sensul opus de mers al autostrăzii, pe banda a doua. Spre norocul lui, traficul era redus.

„A4 Constanţa, tataie cu semn de începător, pe contrasens”, este mesajul care însoţeşte imaginile postate pe Facebook.

Între cei care au făcut comentarii, cineva a întrebat dacă incidentul a fost anunţat la 112 şi dacă şoferul a fost amendat de poliţişti, iar altă persoană a scris că în România, spre deosebire de alte ţări, sunt întâlnite frecvent astfel de cazuri.

„Nu e singurul caz… am văzut vreo 4-5 cazuri de genul în ultimele 2-3 săptămâni, în România, iar în Londra unde sunt milioane de maşini, cu şoferi chiar şi de 70-80, nu am văzut sau auzit niciodată de cazuri de genul”, a scris internautul.

De asemenea, un alt comentator consideră că autostrăzile din România au prea puţine ieşiri iar şoferii trebuie să parcurgă o distanţă foarte mare pentru a putea să întoarcă.

„Vă spun eu de ce merge invers?? Avem autostrada făcută fără cap, fără ieşiri sau posibilitatea de a întoarce… de curând am intrat şi eu aiurea pe autostradă la Deva şi GPS-ul meu vroia să mă întorc, ghici unde pe autostradă… şi am preferat să merg 100 km dus şi 100 întors pentru a face acea întorcere”, a scris internautul.Comentarii
Inchide