Șofer filmat în timp ce transporta canapeaua cu un Volkswagen Passat

Autor: Elena Luchian 05 aug. 2021 Știri auto

Un șofer a fost filmat în timp ce își transporta canapeaua cu un Volkswagen Passat prin Galați. Poliția l-a tras pe dreapta și l-a amendat. Oamenii legii au mai constatat o abatere.

GALERIE FOTO

Omul și-a cumpărat canapea și, pentru că nu a vrut să aștepte programarea serviciului de transport, a ales să-și ducă singur acasă piesa de mobilier, într-o cutie pe măsura ei.

Dimensiunile canapelei instalate pe bancheta din spate nu au mai permis închiderea portierelor din spate ale autoturismului. Așa că bărbatul a condus prin oraș cu portierele larg deschise.

Imaginile au fost difuzate de Digi24. Șoferii care l-au văzut în zona unui centru comercial din Galați și au crezut că li se pare. Mașina avansa prin traficul gălățean cu o lățime aproape dublă față de cea obișnuit. Evident, Volkswagen-ul de culoare albastră lui și canapeaua nu aveau loc pe o bandă de circulație. Altfel, bărbatul pare să circule regulamentar. La trecerea de pietoni are grijă să acorde prioritate unei femei angajate în depășire.

Poliția a tras pe dreapta un Volkswagen Passat care transporta canapeaua

Cum era de așteptat, șoferul a atras și atenția poliției. Un echipaj l-a tras pe dreapta și l-a amendat. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean Poliție (IPJ) Galați, oamenii legii l-au sancționat cu 870 de lei pentru nerespectarea regulilor privind transportul obiectelor în/pe autovehicul.

Bărbatul a fost sancționat și pentru că avea permisul de conducere deteriorat. Echipajul de la Brigada Rutieră a reținut documentul. Șoferul are acum un termen de 15 zile pentru a-și preschimba permisul.

Apariția de pe străzile din Galați este aproape la fel de surprinzătoare ca aceea fotografiată pe o șosea din Slovacia, în urmă cu trei luni. Un șofer de Ford Focus a fost amendat atunci pentru că transporta pe acoperișul autoturismului un… autoturism. „Marfa” lui, un Peugeot 206 sedan, arăta ca și cum căzuse victimă unui incendiu.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide